Idrætsdag for 6. klasserne 2018

Fredag den 5. oktober løb det store idrætsarrangement for kommunens 6. klasser af stabelen. Det foregik i BGI. Med over 600 tilmeldte blev der sat rekord. Elever og lærere havde på forhånd hver valgt en formiddags- og eftermiddagsdisciplin blandt de i alt 12 forskellige discipliner. Langt de fleste havde fået deres valg opfyldt. Og der blev virkeligt arbejdet på holdene. Vi kan høre, at både elever og lærere er glade for arrangementet, hvor også logistikken går op i en højere enhed, når de mange deltagere skal transporteres til og fra BGI fra alle dele af kommunen. Tak til BGI for samarbejdet og tak til de mange dygtige instruktører. Og ikke at forglemme til Jumbus for logistikken.

Idrætsdagen blev afsluttet med opvisning fra nogle af holdene.

1 kommentar til "Idrætsdag for 6. klasserne 2018"

• folorentorium 07:27 AM 28/1/2019

I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!