Elevrådsdag 21. september 2018

Fredag den 21. september blev den årlige Elevrådsdag holdt på Hornsyld Idrætscenter/SIM. Vi var i alt ca. 150 elevrådsrepræsentanter og lærere. Dagen bød på forskellige oplæg og ikke mindst mulighed for at skolerne fik tid til og mulighed for at arbejde med årshjul og indsatser på den enkelte skole. Leder Finn Gatten fra “Læring i skolen” havde et oplæg, hvor forvaltningen ønskede at høre deltagernes syn på, hvordan “bevægelse og variation” kan gøre undervisningen bedre. Tilbagemeldingerne fra dette arbejde vil nu tilgå forvaltningen.

Dagen sluttede af med en peptalk fra borgmester Kasper Glyngø, der fortalte om det vigtige i at engagere sig i demokratiet. Der var også mulighed for at stille spørgsmål til borgmesteren, og her var spørgelysten rigtig stor.

Alt i alt en rigtig god dag, hvor deltagerne har noget at arbejde videre med på egen skole.

1 kommentar til "Elevrådsdag 21. september 2018"

• folorentorium 03:45 AM 29/1/2019

You have noted very interesting details! ps nice internet site.