Skolernes Trivselsdag 2017

Meld jer til Trivselsdagen – fredag d. 3. marts 2017

Vær med til at sætte trivsel på skoleskemaet, og få et bedre og sundere mentalt miljø på jeres skole.
Min skole – min ven er et simpelt og overskueligt undervisningsforløb lavet til Skolernes trivselsdag, som markeres den første fredag i marts.
I 2016 deltog flere end 86.000 elever fordelt over hele landet i Trivselsdagen sammen med Red Barnet og Call me – Tal ordentligt gennem Min skole – min ven.
Min skole – min ven er et oplagt materiale til at sætte trivsel på skolens dagsorden, tale om klassens værdier og ikke mindst hvordan man sætter handling bag.

Nyt materiale i 2017

Undervisningsmaterialet Min skole – min ven er gratis og kan afvikles på to-fire moduler, det er forankret i Fælles Mål og bygget op over cases, som sætter fokus på trivsel og anti-mobning. Casene er baseret på børns autentiske oplevelser med trivsel og mobning i skolen og afspejler dermed de nyeste tendenser i børn og unges liv – herunder den digitale dimension, som fylder stadigt mere.

Red Barnet har udviklet nye cases til Min skole – min ven 2017. Det nye materiale ligger klar på redbarnet.dk/SKOLE d. 15. februar 2017 med cases til alle tre grundtrin. For indskolingen er casene baseret på illustrationer, mens casene for mellemtrin og udskoling findes i tekst og på video.

Jo før, I tilmelder jer, jo før får I materialerne, som består af et digitalt undervisningsmateriale, plakater og en wall sticker. I er velkomne til at tilmelde én klasse i første omgang og senere tilmelde flere klasser eller hele skolen.

Tilmeld jer Trivselsdagen 2017 her

Profile photo of Vivian Skibby