Skolernes Trivselsdag 2017

Meld jer til Trivselsdagen – fredag d. 3. marts 2017

Vær med til at sætte trivsel på skoleskemaet, og få et bedre og sundere mentalt miljø på jeres skole.
Min skole – min ven er et simpelt og overskueligt undervisningsforløb lavet til Skolernes trivselsdag, som markeres den første fredag i marts.
I 2016 deltog flere end 86.000 elever fordelt over hele landet i Trivselsdagen sammen med Red Barnet og Call me – Tal ordentligt gennem Min skole – min ven.
Min skole – min ven er et oplagt materiale til at sætte trivsel på skolens dagsorden, tale om klassens værdier og ikke mindst hvordan man sætter handling bag.

Nyt materiale i 2017

Undervisningsmaterialet Min skole – min ven er gratis og kan afvikles på to-fire moduler, det er forankret i Fælles Mål og bygget op over cases, som sætter fokus på trivsel og anti-mobning. Casene er baseret på børns autentiske oplevelser med trivsel og mobning i skolen og afspejler dermed de nyeste tendenser i børn og unges liv – herunder den digitale dimension, som fylder stadigt mere.

Red Barnet har udviklet nye cases til Min skole – min ven 2017. Det nye materiale ligger klar på redbarnet.dk/SKOLE d. 15. februar 2017 med cases til alle tre grundtrin. For indskolingen er casene baseret på illustrationer, mens casene for mellemtrin og udskoling findes i tekst og på video.

Jo før, I tilmelder jer, jo før får I materialerne, som består af et digitalt undervisningsmateriale, plakater og en wall sticker. I er velkomne til at tilmelde én klasse i første omgang og senere tilmelde flere klasser eller hele skolen.

Tilmeld jer Trivselsdagen 2017 her

 

Om forfatteren

Profile photo of Vivian Skibby

Vivian Skibby har skrevet 42 artikler for CPU Hedskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *